This Page

has been moved to new address

You again! - Tu din nou

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: You again! - Tu din nou

Un altfel de blog

duminică, 13 februarie 2011

You again! - Tu din nou

     You again! (Tu din nou) este o comedie romantica lansata in anul 2010 pe marile ecrane. Aceasta prezinta viata tinerei Marni care descoperă că fratele ei Will intenţionează să se însoare cu Joanna, marea ei rivală din liceu. Aceasta devine obsedată să-i arate lui fratelui ei adevărata faţă a Joannei o tanarat care ii fusese colega de liceu care facuse nenumarate glume si ironii pe seama urateniei ei. Marni va primi ajutor exact de unde nu se aşteaptă: mama ei. Gail, devine un aliat de nădejde când îşi dă seama că mătuşa Joannei fusese si colega ei de liceu care ii facuse si eu nenumărate zile fripte în trecut.
      In perioada adolescentei, stinghera si pistruiata Marni era departe de a fi populara printre colegi si adeseori era luata in bataie de joc de catre frumoasa si diabolica lidera a majoretelor pe nume Joanna, care o umilea si o jignea in public ori de cate ori avea ocazia. Chiar daca timpul a demonstrat contrariul iar Marni a devenit o femeie de cariera care tocmai obtinuse o promovare intr-un post important de PR, aceasta nu poate uita chinurile la care a fost supusa in timpul liceului. Din aceasta cauza este ingrozita atunci cand constata ca fata cu care urmeaza sa se casatoreasca fratele ei Will nu este nimeni alta decat cea mai mare dusmanca a sa din adolescenta.      Desi Joanna se comporta ca si cum ar fi sters cu buretele rivalitatea dintre ele si ar fi uitat modul in care a terorizat-o pe viitoarea ei cumnata in trecut, Marni intentioneaza sa saboteze nunta si sa demaste in fata fratelui sau Will adevaratul caracter al miresei. Situatia se complica atunci cand la ceremonie soseste Ramona, matusa Joannei, care se dovedeste a fi rivala de moarte din perioada liceului a lui Gail, mama lui Marni si a lui Will.     
     Cu toate ca stricase nunta fratelui ei in urma difuzarii chiar in timpul nuntii a unei inregistarai video filmul se termina cu happy end deoarece Joanna isi cere scuze cumnatei ei iar aceasta din urma reuseste sa o impace cu Will 

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: You again! - Tu din nou

This page has moved to a new address.

You again! - Tu din nou