This Page

has been moved to new address

Catedrala Inaltarea Domnului

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Catedrala Inaltarea Domnului

Un altfel de blog

sâmbătă, 30 iulie 2011

Catedrala Inaltarea Domnului





     Cu toate  ca pana acum cativa ani lucrarile de constructie a Catedralei Inaltarea Domnului Bacau mergeau destul de lent in ultimii 3-4 ani nu trebuie sa iti aruncati neaparat privirea asupra catedralei pentru a vedea ca lucrarile se desfasoara din ce in ce mai repede. Dupa ce prin 2002 s-au dat in folosinta salile de conferinta de la subsol si demisol si s-a deschis credinciosilor Biserica cu hramul Inaltarea Domnului, iar in 2005 s-au sfintit cele 18 clopote ale catedralei, acum cateva luni s-a dezvelit complet si prima turla a bisericii.  Pana in toamna urmeaza a se finaliza lucrarile exterioare a mare parte din etajului superior al cladirii. Chiar daca unii spun ca este o constructie mult prea mare pentru Bacau eu consider ca ar trebui sa ne onoreze faptul ca in orasul nostru se construieste cea mai mare catedrala din Sud-Estul Europei. Din surse sigure, dupa finalizarea intregului edificiu, Arhiepiscopia Romanului si Bacaului se va muta de la Roman la Bacau. 

Etichete: , ,

2 comentarii:

La 19 august 2011 la 13:05 , Anonymous Anonim a spus...

Poti sa-mi spui daca stii exact o data la care se va finaliza? Tinand cont de faptul ca mai trebuie pictata in interior.

 
La 28 august 2011 la 18:21 , Blogger Laobiect a spus...

Din lipsa de fonduri termenul limita pt finalizarea constructiei a fost schimbat de atatea ori astfel incat nimeni nu poate sti exact care va fi gata. Eu cel putin astept cu nerabdare acest moment, dar, probabil va mai dura ceva timp.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Catedrala Inaltarea Domnului

This page has moved to a new address.

Catedrala Inaltarea Domnului