This Page

has been moved to new address

Interviu cu Anda Adam

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Interviu cu Anda Adam

Un altfel de blog

marți, 23 august 2011

Interviu cu Anda Adam


      Peste 2000 de fani s-au strans aseara incepand cu ora 22:00 pe pagina personala a Andei Adam, acolo unde artista a facut live chat pentru fanii ei, raspunzand in direct intrebarilor puse de acestia. Ati putut urmari evenimentul si pe acest blog, iar pentru cei care au ratat ocazia, mi-am notat cele mai interesante 10 intrebari la care artista a raspuns. 

1) Care crezi ca sunt, in opinia ta, ingredientele pe care o persoana ar trebui sa le aiba pentru a devein un artist de succes? 
Anda Adam. In primul rand trebuie sa ai talent de la Dumnezeu deoarece fara asta nu poti face nimic, indiferent de domeniul in care activezi. In al doilea consider ca trebuie sa crezi mult in fortele proprii chiar si atunci cand in viata apar obstacole. Fara seriozitate si incredere in sine nu ai cum sa reusesti in viata deoarece doar asa poti face lucruri frumoase care sa ramana in timp si care, la un moment dat, ti se vor intoarce. Nu in ultimul rand, nu doar in domeniul artistic ci peste tot, trebuie sa ai macar un gram de noroc.
 

2) Anda, asteptam cu nerabdare de la tine un single R&B, ai programat un asemenea proiect?
Anda Adam. Este cam greu de spus daca voi scoate un single exclusiv R&B deoarece in Romania acest gen musical nu este foarte cautat in acest moment. M-am luptat foarte mult sa cant R&B dar sincera sa fiu nu prea mi-a iesit. Urmatoarea mea piesa se va concentra tot pe genul dance dar va avea si o tenta da pop si R&B. Nu stiu inca data exacta cand voi lansa acest nou single dar sper sa nu va dezamagesc. Mai multe nu va pot spune la aceasta ora.
 
3) Care este cea mai frumoasa amintire pe care o ai din copilarie?
Anda Adam. Am foarte multe amintiri frumoase din copilarie  dar cel mai dor imi este de zilele calduroase de vara cand ma urcam in copaci dupa cirese sau dude iar mama se supara mereu ca ii patam rochitele noi pe care ea tocmai mi le cumparase.


4) Inca de la prima editie esti o prezenta constanta la Romanian Top Hits castigand de fiecare data numeroase premii. Cum ti s-a parut atmosfera de anul acesta? – intrebare pusa de mine
Anda Adam. Intr-adevar niciodata nu am plecat cu mana goala de la Romanian Top Hits si pentru asta va sunt foarte recunoscatoare. In fiecare an am castigat cate un premiu, de cele mai multe ori la categoria Best Female, iar anul acesta nu puteam face exceptie. Premiul va apartine voua, deoarece fara voturile si sustinerea voastra nu as fi putut castiga. M-am obisnuit ca in fiecare vara sa fiu prezenta la Bacau, un loc foarte drag mie in care ma simt ca acasa. Tin sa felicit atat organizatorii cat si publicul bacauan care la fel ca intotdeauna a facut senzatie in cele doua seri. Pe 16 septembrie va asteptam de data aceasta la Brasov, acolo unde va avea loc Romanian Music Awards, un eveniment similar cu cel de la Bacau.

5) Care a fost cea mai fericita zi din viata ta?
Anda Adam. In general sunt o persoana pozitiva si imi place sa ma bucur atat de lucrurile mari care mi se intampla in cariera si in viata personala, dar mai ales de lucrurile marunte de zi cu zi. Cu toate acestea cred ca cea mai fericita zi din viata mea va veni in momentul in care voi avea un bebe.
 
6) Care este persoana care te inspira cel mai mult?
Anda Adam. Cu siguranta modelul meu in viata a fost si va ramane Michael Jackson. Am fost la primul sau concert sustinut in Romania iar de atunci mi-am dorit sa ii calc pe urme. M-au fermecat mereu spectacolele sale, felul in care stia sa fie alaturi de publicul si de fanii sai si de profesionalismul cu care trata cariera muzicala in general.

7) Tot mai multa lume te aseamana cu Lady Gaga, ce parere ai despre acest lucru?
Anda Adam. Sincer nu ma deranjeaza deoarece Lady Gaga este o artista in voga in acest moment si, cu siguranta, va ramane asa mult timp. Personal imi place foarte mult stilul ei muzical si faptul ca este o prezenta agreabila pe scena muzicala international. Peste tot pe unde apare face senzatie iar lumea vibreaza in jurul ei. Cred ca ma aseman macar putin cu Gaga datorita faptului ca amandoua avem voci asemanatoare, cu multi basi.
 
8) Anda esti unul dintre artistii care aproape mereu canta live, ce parere ai depsre persoanele care fac playback?
Anda Adam. Cu aceasta intrebare ati pus punctual pe “i”. Este un subiect foarte complex si as vrea sa vi-l dezvolt din ambele puncte de vedere. Lucrez de ceva timp timp in industria muzicala si va pot spune ca exista moment in care, datorita conditiilor proaste de sonorizare si a amplasarii neadecvate a boxelor chiar nu poti canta live deoarece s-ar crea, ceea ce se numeste microfonie, iar atunci toata lumea te-ar huidui si ar pleca acasa. Neavand alta alternative trebuie sa recunosc faptul ca si eu m-am vazut nevoita de cateva ori sa apelez la playback decat sa imi dezamagesc fanii. In schimb, foarte multe asa zise “vedete” autohtone s-au obisnuit sa apara pe scena in fata publicului timp de cateva minute iar mai apoi sa se declare "artisti de succes" si sa castige in acest mod mii de euro. Consider ca este un mod josnic de a face muzica si o modalitate total neadecvata de a castiga din industria muzicala.

9) Ce parere ai despre pirateria care in Romania castiga din ce in ce mai mult teren?
Anda Adam. In secolul in care traim foarte multe personae s-au obisnuit, poate din comoditate, poate pentru a mai face cateva economii, sa isi procure melodiile direct de pe internet in detrimental cumpararii albumelor originale. Cu toate acestea chiar daca pe moment isi vor downloada melodiile de pe internet, fanii adevarati vor cumpara mereu albumele originale. Este o modalitate de a-ti arata respectful pentru un anumit artist si pentru munca pe care acesta o depune.

10) Cum ti se pare tot ceea ce se intampla in acest moment in industria televiziunii din Romania?
Anda Adam. Sincera sa fiu sunt dezgustata. Nu se mai pune deloc accentul pe calitate ci pe lupta de rating. Nu mai exista selectivitate ci sunt promovate toate non-valorile. Noi, publicul, insa putem schimba asta. Trebuie doar sa refuzam sa mai urmarim toate aceste lucruri de proasta calitate si sa spunem clar “asa nu!” deoarece puterea este la noi. Toate acestea se intampla deoarece publicul cere asta iar in momentul in care noi nu vom mai “consuma” toate acestea probabil televiziunile vor fi nevoite sa isi schimbe politicile. Spre exemplu de mult nu i-am mai vazut la Tv pe cei de la Holograf care canta exceptional. De ce oare, pentru ca nu apar in body sau pentru ca nu se bat si, deci, nu fac rating? 

Etichete: , , , ,

1 comentarii:

La 26 august 2011 la 10:53 , Anonymous Anonim a spus...

bine condus interviul cu intrebari si raspunsuri la obiect ok!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Interviu cu Anda Adam

This page has moved to a new address.

Interviu cu Anda Adam