This Page

has been moved to new address

Romania pitoreasca

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Romania pitoreasca

Un altfel de blog

joi, 18 august 2011

Romania pitoreasca

     Va spuneam aici ca imediat ce voi avea putin timp liber va voi posta cateva fotografii realizate in timpul calatoriei cu trenul spre Brasov. Spuneam si atunci o spun si acum: chiar daca am facut 6 ore cu trenul pana sa ajung aici, nu regret nimic deoarece sunt in vacanta, si, dupa un an de oboseala si stres peisajele care ti se dezvalui de-a lungul drumului sunt cu adevarat minunate, ele fiind oglinda fidela a unor nuvele precum "Romania pitoreasca" sau "Pe drumuri de munte". Ceea ce imi place cel mai mult la aceste poze sunt culorile vii, parca neatinse de poluarea marilor orase. Daca va veti uita cu atentie veti vedea ca am dreptate.
     Desigur nu vreau sa fiu ipocrit. Oricat de frumoase ar fi peisajele din tara noastra si calatoriile cu trenul relaxante si odihnitoare acestea nu iti tin de foame. Cu siguranta insa, atunci cand dai 50-60 de lei pentru o calatorie si vezi ca faci 4-5 ore (cel putin) pana la destinatie iar trenul mai are si intrziere, iar tu poate ai pierdut o zi de munca sau ai ajuns prea tarziu la un anumit eveniment, iti cam vine sa lasi naibi orice peisaj si orice relaxare si sa le umpli zdravan frigiderul celor de la CFR.








Etichete: , , , , , ,

2 comentarii:

La 21 august 2011 la 11:21 , Anonymous Anonim a spus...

exista alternativa numita masina ... care faci 2h jumate sau autocar-ul pe care il iei din bacau din autogara , si din brasov din autogara 1 cea de langa gara mai exact in spate la myplace care faci 3h ... 3h jumate

 
La 21 august 2011 la 11:22 , Anonymous Anonim a spus...

pretul unui bilet la autocar e de 35 de lei ... unde la tren dai 50 sau 60...

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Romania pitoreasca

This page has moved to a new address.

Romania pitoreasca