This Page

has been moved to new address

Primele impresii de la Romanian Top Hits 2011 - Ziua I

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Primele impresii de la Romanian Top Hits 2011 - Ziua I

Un altfel de blog

sâmbătă, 6 august 2011

Primele impresii de la Romanian Top Hits 2011 - Ziua I

     Un spectacol grandios de lasere si lumini, distractie si multa muzica buna. Cam asa se poate rezuma, pe scurt, prima zi a galei premiilor muzicale Romanian Top Hits 2011 editia V. Datorita orei destul de inaintate, in aceasta seara ma voi rezuma doar in a face o mica trecere in revista a celor cinci ore de spectacol marca RTH, urmand ca maine sa revin cu mai multe detalii si fotografii.
     In primul rand vreau sa spun ca anul acesta nu am mai stat in public asa cum o faceam pana acum ci am avut acces in spatele scenei si chiar pe scena. Pentru asta vreau sa ii multumesc lui Razvan Bibire (contrasens) pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat zilele astea. Este cu adevarat un profesionist care nu se gandeste doar la matul lui asa cum fac altii ci incearca sa ii ajute si pe cei mai tineri in domeniul bloggingului.
     Au concertat in prima seara a Romanian Top Hits 2011 nume grele ale muzicii romanesti precum Anda Adam, Fly Project, Alessia, Vunk etc. Seara s-a incheiat cu un concert extraordinar live marca Stefan Banica Jr care a durat aproximativ o ora.

     In ansamblu spectacolul a fost bine organizat, Dan Leonte fiind atent la detaliile care, de obicei, fac diferenta. Cu toate acestea insa s-a vazut clar, chiar si din public faptul ca unii artisti au facut un playback ieftin. Ma refer aici la Roxana Nemes careia pentru cateva secunde i s-a oprit inregistrarea trezindu-se mimand un spectacol ieftin. Aceeasi Roxana este cea care a si prezentat evenimentul in aceasta seara si care a uimit publicul cu 4-5 tinute dintre care una foarte transparenta, lasandu-se sa i se vada, spre deliciul spectatorilor, toate formele. Despre asta in schimb voi vorbi maine. In schimb au fost si artisti precum Fly Project, Anda Adam, Alessia si Stefan Banica Jr care au muncit enorm pentru ca cele cateva minute de spectacol sa iasa la superlativ. Pana maine va las cu cateva fotografii din prima seara a evenimentului.









Etichete: , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Primele impresii de la Romanian Top Hits 2011 - Ziua I

This page has moved to a new address.

Primele impresii de la Romanian Top Hits 2011 - Ziua I