This Page

has been moved to new address

Vezi Macro?

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Vezi Macro?

Un altfel de blog

marți, 29 martie 2011

Vezi Macro?

  

     Fotografia MACRO isi cauta cei mai talentati ilustratori, odata cu venirea primaverii! Din acest motiv, te provocam sa raspunzi la intrebarea: „Vezi MACRO?”. Fi creativ, ia-ti aparatul si inscrie-ti creatia in competitie!  
      A 4-a editie din seria de concursuri lunare de fotografie special create pentru membrii CF este sponsorizata, ca si pana acum, de NSCmall si are un obiectiv precis: dorim sa aflam cum arata lumea ta privita prin lupa! E plina de culoare si detaliu?
     Pentru ca a venit primavara continuam seria de concursuri lunare ale cf cu o noua editie - "Vezi MACRO?", avand ca tema fotografia macro. Priviti si aceasta editie a competitiei tot ca pe o provocare la creativitate si la exercitiu.
     Toate creatiile artistice inscrise in competitie vor trece printr-un proces de preselectie. Doar cele mai bune 50 de fotografii vor ajunge in etapa de jurizare!

Inscrieri
     In cadrul concursului pot participa numai membrii inregistrati ai comunitatefoto.ro, cu o singura fotografie, upload-ata o singura data. Inscrierea unei fotografii este finala, aceasta neputand fi modificata ulterior.                   Participantii la concurs trebuie sa detina fotografia cu care s-au inscris, in original, si sunt obligati sa o puna la dispozitie administratorilor site-ului in cazul in care le este solicitat acest lucru.
     Inregistrarea (crearea unui cont) pe comunitatefoto.ro se realizeaza gratuit. 
     Un utilizator isi poate crea UN SINGUR CONT (de aici) in cadrul comunitatii; crearea mai multor conturi ale unei singure persoane contravine cu regulamentul de functionare al portalului nostru.
 
Concursul se va desfasura astfel:
• 21 martie - 5 aprilie 2011 - inscrierile* participantilor pe site, cu o singura fotografie;
• 6 - 20 aprilie 2011 - jurizarea** creatiilor inscrise in competitie: 80% votul juriului de specialitate; 20% votul publicului;
• 25 aprilie 2011 - desemnarea castigatorilor.

 MAI MULTE DETALII PE http://www.comunitatefoto.ro/

Etichete: , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Vezi Macro?

This page has moved to a new address.

Vezi Macro?