This Page

has been moved to new address

Concert caritabil al Salonului de piane

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Concert caritabil al Salonului de piane

Un altfel de blog

miercuri, 24 august 2011

Concert caritabil al Salonului de piane

     De doi ani consecutiv, Mioara Iacob, cea care organizeaza concertele salonului de piane, ne-a obisnuit ca saptamanal sa ne adunam in Parcul Catedralei si sa ascultam muzica oferita de elevii Liceului de Arta "George Apostu" Bacau. Iata ca de aceasta data Mioara Iacob, Andre Muit si Ionut Avram va invita sa le fiti alaturi copiilor care sufera de autism. Si nu oricum, ci la primul Concert caritabil in aer liber din Bacau, in Parcul Catedralei, vineri 26 august 2011 incepand cu orele 18.00. Pe langa restul persoanelor care au raspuns invitatiei lansate de Mioara Iacob se numara si Narcis Iustin Ianau, cel care se va afla la cel de-al treilea concert al Salonului de piane. Despre concertul anterior am scris aici.
     Conform studiilor, in judetul Bacau exista cateva sute de copii afectati de autism, iar numarul este in crestere. Din fericire pentru copiii din judet care sufera de autism, exista Asociatia Betania. Insa oamenii inimosi de acolo, desi fac minuni, intampina bariere de ordin financiar. In orice stat normal, atunci cand guvernantii nu se implica, intervine comunitatea. Iar bacauanii au dovedit de-a lungul vremii ca stiu sa fie uniti.
     Beneficiar este Centrul Delfinul, acolo unde sunt tratati copiii cu autism. Haideti sa dovedim ca suntem o comunitate unita, ca ne pasa de acesti copii si de familiile lor. Sa-i ajutam sa se integreze si sa aiba o copilarie normala. 

Etichete: , , , , ,

1 comentarii:

La 26 august 2011 la 10:19 , Anonymous Anonim a spus...

MUIE Narcis!!!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Concert caritabil al Salonului de piane

This page has moved to a new address.

Concert caritabil al Salonului de piane