This Page

has been moved to new address

Fotografii Romanian Top Hits 2011 - Ziua I

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Fotografii Romanian Top Hits 2011 - Ziua I

Un altfel de blog

sâmbătă, 6 august 2011

Fotografii Romanian Top Hits 2011 - Ziua I



      Azi-noapte cand m-am intors de la Romanian Top Hits 2011 Editia V am postat cateva prime impresii, urmand sa revin astazi cu un nou articol si cu mai multe poze. Prima seara a galei premiilor muzicale RTH 2011 s-a dovedit a fi incendiara, la propriu. Artisti precum Anda Adam, Fly Project, Ellie White, Stefan Banica Jr. sau Vunk au facut senzatie timp de aproape 3 ore cat a durat prima seara a evenimentului. S-a vazut ca majoritatea artistilor au cantat live facand publicul sa vibreze pe melodii precum Goodbye, Show me, Find me, Super Love sau Veta .... mi-ai spart chiuveta. Cu toate acestea insa au fost si cateva domnisorele cu pretentii de dive care s-au cam facut de tot rasul pe scena. Ma refer aici la Roxana Nemes care a facut playback pe toata durata spectacolului. La un momentdat artistei i s-a oprit inregistrarea in timpul unei melodii vazandu-se pentru cateva secunde nevoita sa improvizeze. Asta desigur pe langa numeroasele microfonii pe care a reusit sa le faca. In schimb aceeasi Roxana Nemes a reusit sa se revanseze fata de public peste doar cateva zeci de minute atunci cand a aparut pe scena intr-o tinuta foarte transparenta prin care i se vedeau toate formele. Roxana Nemes, actuala iubita a impresarului Radu Groza a fost aleasa co-prezentatoare a evenimentului cu toate ca mai are multe de invatat in ceea ce priveste prezentarea unui eveniment de o asemenea anvergura.
     Dincolo de asta mi-a placut foarte mult spectacolul si coregrafia celor de la Fly Project care, ca in fiecare an, au ridicat publicul in picioare. Nici Anda Adam, Ellie White sau Alessia nu s-au lasat mai prejos si, cu ajutorul dansatoarelor, au reusit sa faca un spectacol incendiar. 
     Cel mai mult insa m-a impresionat Stefan Banica Jr. Este pentru prima data cand il vad in realitate si pot spune ca se ridica la standardele marilor artisti din strainatate in sensul ca a avut un staff compus din peste 20 de persoane, inclusiv garzi de corp care, pana la terminarea concertului nu au lasat publicul sa se apropie de acesta, iar fotografilor le-a fost interzis sa patrunda pe scena. Chiar daca la inceput a fost putin huiduit, prin miscarile caracteristice acestuia si prin interpretarea unor melodii precum Super Love, Veta, Tota lumea danseaza etc a reusit sa tina publicul aprins pana la ora 1 cand spectacolul s-a incheiat.

Etichete: , , , , , , , , , , ,

1 comentarii:

La 6 august 2011 la 18:15 , Anonymous Anonim a spus...

Chiar daca nu sunt FAN Anda Adam sau Stefan Banica Junior, nu pot sa nu remarc profesionalismul si seriozitatea cu care trateaza orice aparitie in public, intr-un spectacol. Felicitari!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Fotografii Romanian Top Hits 2011 - Ziua I

This page has moved to a new address.

Fotografii Romanian Top Hits 2011 - Ziua I