This Page

has been moved to new address

Romanian Music Awards 2011

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Romanian Music Awards 2011

Un altfel de blog

miercuri, 10 august 2011

Romanian Music Awards 2011

     Dupa Romanian Top Hits 2011 desfasurat in Bacau pe 5 si 6 august, pe 16 septembrie este randul brasovenilor sa gazduiasca cel mai mare eveniment muzical al anului - Romanian Music Awards 2011 Editia IX ce va avea loc in Piata Sfatului din Brasov. Concursul cuprinde 14 categorii cu cate 4 nominalizati. Iti poti vota preferatii tot prin tele-voting intrand pe situl oficial al manifestatiei rma.1music.ro  Gazda de anul acesta va fi Puya.  
     Romanian Top Hits alaturi de Romanian Music Awards sunt cele mai importante evenimente muzicale de peste an. Daca RTH este inca in formare, beneficiind inca de fonduri insuficiente si de prea putini sponsori in comparatie cu dorinta organizatorilor, RMA a devenit deja un eveniment cu traditie si recunoastere internationala marca Music Chanel care beneficiaza de cei mai mari sponsori din Romania. Anul trecut, la Craiova, printre numele care au urcat pe scena s-au numarat Inna, Dj Project, Fly Project, Anda Adam, Andra, Andreea Balan, Delia Matache, Smiley, Puya, Conect-R, Voltaj, Stefan Banica, Alex, Dan Balan. Si anul acesta evenimentul va putea fi urmarit live pe Music Chanel.
      Va spuneam si intr-un articol anterior ca probabil pe 16 septembrie voi fi prezent la Brasov cu ocazia acestui eveniment. Fiind un eveniment mult mai bine organizat ca RTH nu stiu inca ce statut vor avea bloggarii la acest eveniment. Daca le va fi permis accesul in perimetrul scenei probabil voi fi acolo, dar daca va trebui sa se stea in public urcandu-se pe garduri pentru a face o poza situatia se schimba. Zilele astea ma voi interesa de acest aspect. Pana atunci insa nu uitati sa va votati favoritii!

Etichete: , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Romanian Music Awards 2011

This page has moved to a new address.

Romanian Music Awards 2011