This Page

has been moved to new address

Planuri pentru sfarsitul vacantei

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Planuri pentru sfarsitul vacantei

Un altfel de blog

marți, 9 august 2011

Planuri pentru sfarsitul vacantei

    

     Sfarsitul vacantei de vara se anunta unul foarte incarcat in ceea ce ma priveste. De la mijlocul lunii august si pana la jumatatea lunii septembrie voi fi mai mereu ocupat. In loc sa ma apuc de repetat cate ceva ca un elev harnic si silitor voi fi mai mereu pe drumuri. Calendarul sfarsitului de vacanta arata cam asa:

       1. Pe 15 august voi pleca pentru cateva zile la Brasov, acolo unde am niste rude si unde de cativa ani ma duc in fiecare vara. Este unul dintre locurile mele preferate deoarece muntele, aerul curat si atmosfera medievala a Brasovului si a imprejurimilor acestuia, imbinata cu civilizatia ardeleneasca sunt tot ceea ce am nevoie dupa o perioada mai agitata. Voi sta aici in jur de o saptamana.

       2. Nici nu voi ajunge bine acasa si, pe 28 si 29 august, voi fi timp de doua zile in tabara de la Valea Budului acolo unde ARDOR Moldova si Ministerul Educatiei vor organiza Concursul inter-regional "Tinerii Dezbat" si unde, alaturi de alte doua colege, voi reprezenta echipa de debate a Colegiului National "Vasile Alecsandri" Bacau. Despre motiunile propuse pentru dezbatere voi vorbi ceva mai tarziu.

       3. La inceputul lunii septembrie probabil voi fi plecat alaturi de mai multi tineri tot in zona Brasovului.

       4. Daca tot am dat de gustul bloggingului si al spectacolelor, cel mai probabil pe 16 septembrie ma voi afla tot la Brasov, acolo unde anul acesta se va organiza decernarea celor mai importante premii din industria muzicala romaneasca - Romanian Music Awards 2011 - editia IX. Despre categoriile de concurs, nominalizati si program va voi da mai multe detalii intr-un articol viitor.

Etichete: , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Planuri pentru sfarsitul vacantei

This page has moved to a new address.

Planuri pentru sfarsitul vacantei