This Page

has been moved to new address

Pregatiri pentru Proiectul National "Tinerii dezbat"

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Pregatiri pentru Proiectul National "Tinerii dezbat"

Un altfel de blog

joi, 25 august 2011

Pregatiri pentru Proiectul National "Tinerii dezbat"

     De cateva zile, alaturi de membrii clubului de debate "Reflex" a Colegiului National "Vasiel Alecsandri", coordonat de Prof. Teodora Plaesu, ne-am apucat serios de repetitii pentru participarea la competitia regionala din cadrul Proiectului National "Tinerii Dezbat" care va avea loc in acest weekend in tabara de la Valea Budului acolo unde se vor aduna tineri din judetele Bacau, Piatra Neamt, Iasi, Suceava, Vaslui si Botosani. Dupa ce echipa de avansati a liceului s-a calificat la faza nationala, reprezentand Moldova la Timisoara, a venit randul nostru, a celor mai mici, sa le calcam pe urme. 
     De ce debate? Deoarece aceasta este singura disciplina optionala accesibila tinerilor cu ajutorul careia iti imbunatatesti capacitatile oratorice, puterea de convingere intr-un discurs si  posibilitatea de a te adresa unui numar cat mai mare de oameni privitor la un subiect oarecare, fara a avea prea mari emotii. In plus ai posibilitatea de a participa la foarte multe traininguri si cursuri si, ca in orice colectiv, poti intalni noi locuri si sa iti faci noi prieteni. De data aceasta motiunile mi se par cam aiurea.  sunt cam aiurea Astfel vom avea de dezbatut, pro si contra urmatoarele teme:
  1. Educatia copiilor romi ar trebui sa fie o prioritate a Ministerului Educatiei?
  2. Voluntariatul ar trebui sa devina o conditie de absolvire a liceului?
  3. Prevederile din noua Lege a Educatiei Nationale aduc imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste accesul la educatie al copiilor din medii defavorizate?  
      Fie ce o fi, speram sa ne facem treaba cat mai bine. Pentru mine, acest proiect este o provocare deoarece vreau sa demonstrez tuturor ca revenirea mea in Alecsandri nu este o simpla intamplare si va trebui sa dau tot ce am mai bun pentru ca liceul sa aiba ambele echipe calificate la faza nationala.

Etichete: , , , , ,

3 comentarii:

La 25 august 2011 la 12:46 , Anonymous Anonim a spus...

Revenirea ta in Alecsandri? Ai fost plecat?

 
La 26 august 2011 la 11:02 , Anonymous Anonim a spus...

multa bafta si succes sa fiti cei mai buni!

 
La 28 august 2011 la 18:19 , Blogger Laobiect a spus...

pai da .... am invatat un semestru in Alecsandri, am migrat in Ferdinand dupa care acum am revenit "acasa", in Alecsandri

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Pregatiri pentru Proiectul National "Tinerii dezbat"

This page has moved to a new address.

Pregatiri pentru Proiectul National "Tinerii dezbat"