This Page

has been moved to new address

Romanian Top Hits 2011 - Ziua II

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Romanian Top Hits 2011 - Ziua II

Un altfel de blog

duminică, 7 august 2011

Romanian Top Hits 2011 - Ziua II



      Ieri, cu ocazia ultimei seri a Romanian Top Hits 2011 Editia V, a fost randul  altor vedete consacrate de pe scena muzicii romanesti sa urce pe scena in fata publicului bacauan. Astfel si-au facut aparitia pe covorul rosu cei de la Narcotic Sound, Naguale, Xonia, Puya, Morris, Alexandra Ungureanu&Crush, Antract, Animal X si Robert Ramirez. Seara s-a terminat fara focuri de artificii dar cu un concert sustinut de cei de la Sistem.
     Cu exceptia catorva probleme tehnice care au avut loc in timpul spectacolului oferit de Morris seara a decurs bine. Dupa ce si-a sustinut recitalul artistul a coborat de pe scena putin nervos dar a fost repede binedispus de cei din staff-ul sau. De departe cel mai grosolan a fost Puya care a intrat pe covorul rosu cam sictirit, si-a semnat in greata numele pe panoul invitatilor speciali dupa care a plecat in spatele scenei. In zadar au incercat fanii sa-i ceara autografe deoarece el i-a refuzat vehement. Nici cu colegii din spatele scenei nu s-a purtat mai frumos, Puya alegand sa stea undeva retras, departe de ochii presei, probabil pentru a se evita contactul direct cu ochii .... intelegeti sper ce vreau sa zic. La finalul concertului fanii il asteptau tot in spatele gardurilor de protectie dar el a parasit scena pe o iesire laterala.
     Mi-au placut in mod special reprezentatiile oferite de Xonia, care a impresionat placut prin coregrafie, machiaj si vestimentatie dar si a celor de la Naguale. Nu ma pot abtine sa nu spun ca Narcotic Sound era putin "narcotic". Dupa terminarea spectacolului, incercand sa faca niste poze cu o fana, acesta a cazut pe scarile scenei si nu parea sa se fi impiedicat.
     Roxana Nemes a ramas aceeasi "fata cuminte" ca in prima seara. Cu toate ca nu a mai aparut in fata publicului cu o rochie atat de transparenta ca cea din prima zi a evenimentului, vedeta nu s-a zgarcit nici de data aceasta in materie de vestimentatie, ea schimband iar 3-4 tinute. Mi s-a parut cel putin ciudat rolul de "profesoara de romana" pe care l-a jucat la un momentdat dand note publicului. Cred ca postura de "profa xxx" i se potrivea mai bine.

Etichete: , , , , , ,

1 comentarii:

La 10 august 2011 la 10:55 , Anonymous Anonim a spus...

De jimmy Dub a doua zi ai uitat :))

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Romanian Top Hits 2011 - Ziua II

This page has moved to a new address.

Romanian Top Hits 2011 - Ziua II