This Page

has been moved to new address

Dezbatere ARDOR Moldova la CT "Anghel Saligny" Bacau

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Dezbatere ARDOR Moldova la CT "Anghel Saligny" Bacau

Un altfel de blog

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Dezbatere ARDOR Moldova la CT "Anghel Saligny" Bacau

     
     Joi 07 Aprilie 2011 Asociatia Regionala de Dezbateri, Oratorie si Retorica Moldova a organizat in amfiteatrul Colegiului Tehnic "Anghel Saligny" Bacau dezbaterea demonstrativă in formatul Karl Popper cu moţiunea «Prietenii te ajută mai mult decât familia», în cadrul proiectului extrascolar "Familia, educaţia şi societatea astăzi". Cele doua cluburi care au argumentat parerile Pro, respectiv Contra motiunii au fost Clubul de dezbateri “Saligny” indrumat de Prof. Maria Irina Dromereschi respectiv Clubul de dezbateri “Reflex” al Colegiului Naţional “Vasile Alecsandri” Bacău coord. de Prof. Teodora Plăeşu.
     Aceasta a fost prima dezbatere dintr-un lung sir de astfel de intalniri ce se vor desfasura pe perioada mai multor luni de zile pana la sfarsitul anului scolar. In cadrul acestei dezbateri s-a urmarit prezentarea familiei ca sprijin real în dezvoltarea tânărului ca persoană armonioasă, capabilă să devină un membru de nădejde al societăţii dar in acelasi timp si conştientizarea pericolului prezentat de grupurile infracţionale care ademenesc tinerii aflati in dificultate in diferite capcane placute pe moment, dar cu costuri mari in viitor. In acest sens cei prezenti au putut viziona un film-documentar despre delicventa juvenila, grupurile infractionale si mirajul drogurilor. 
     La eveniment au participat profesori indrumatori a diferitelor cluburi de Debate din Bacau precum si elevi care frecventeaza aceste cluburi. In finalul dezbaterii, in urma votului publicului, echipa negatoare a Colegiului Naţional “Vasile Alecsandri” Bacău care a sustinut argumente contra motiunii Prietenii te ajută mai mult decât familia a iesit invingatoare. 
     Urmatoarea dezbatere va avea motiune "Ai carte, ai parte" si se va avea loc la Scoala Generala "Spiru Haret" Bacau. Pe aceasta cale ARDOR Moldova multumeste C.T. "A. Saligny" Bacau pentru buna organizare a evenimentului si ii asteapta pe toti cei interesati la viitoarea dezbatere din 5 Mai.











Etichete: , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Dezbatere ARDOR Moldova la CT "Anghel Saligny" Bacau

This page has moved to a new address.

Dezbatere ARDOR Moldova la CT "Anghel Saligny" Bacau