This Page

has been moved to new address

Cateva planuri de viitor

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Cateva planuri de viitor

Un altfel de blog

vineri, 29 aprilie 2011

Cateva planuri de viitor

        
         Se spune ca oamenii pot calatori in timp: in trecut prin intermediul amintirilor si in viitor prin intermediul viselor, al planurilor si proiectelor pe care azi ni le facem si pentru care speram, muncim si ne sacrificam timpul pentru a le vedea realizate in viitor.
          Sfarsitul de aprilie a debutat in forta pentru mine, prileja cu care am reusit sa imi fac ceva planuri de viitor, pan ape la sfarsitul vacantei de vara. Perioada asta e din start foarte aglomerata. Weekendu-l acesta, cand planuiam sa imbin utilul cu placutul, adica ies la un gratar cu prietenii si sa invat cate ceva pt teza de roman ape care o am marti, a fost dat total peste cap de training-ul de Management al conflictului de la Saligny de care am aflat abia aseara. Azi am plecat de acasa pe la 7:30 si m-am intors pe la 8 fara ceva. Tomorrow va fi aproape la fel. Cursuri de la 9:30 la 5:30. Cu toate astea nu imi pare rau deoarece mi-am facut o gramada de prieteni noi si am invatat o multime de lucruri. Marti dau teza la romana iar vinery la istorie, cand imi invat nu stiu ….. dar sper sa gasesc timp. Din cate am inteles saptamana viitoare va fi urmatorul (si ultimul) training: de Leadership, urmat de alte doua teze: la Psihologie si Enbgleza. Colac peste pupaza, pan ape 5 Mai am de terminat referatul pe care il pregatesc pt Sesiunea de Comunicari de la istorie care va avea loc pe 15 Mai. Ca si cum o veste nu vine niciodata singura, tot pana pe 15 Mai trebuie sa ma ocup de organizarea, in Colegiul Ferdinand, a proiectului international “Roma-Bacau – doua culturi, o civilizatie”, coordonat de Prefectura Bacau prin Directorul Cancelariei Simona-Nicoleta Zarnescu, despre care voi vorbi intr-un alt articol.
           Tot pana in Mai am de pregatit, alaturi de ceilalti membri din Clubul de Debate “Reflex” a CNVA, trei dezbateri:
1. joi, 5 mai, ora 14, la etajul III al Scolii Spiru Haret , pe motiunea “AI CARTE, AI PARTE”
2. luni, 9 mai, ora 14.30, in amfiteatrul Colegiului Alecsandri: “INTERZICEREA ETNOBOTANICELOR ESTE JUSTIFICATA.”
3. marti, 10 mai, ora 14, la Sala mica a Prefecturii Bacau: “STATUL AR TREBUI SA AIBA GRIJA DE CETATENII SAI.” (mi se pare cea mai ciudata dintre toate, raspunsul e evident).
            Deci, luna Mai e full.
          Cu toate ca sunt intr-o alergatura zilnica, mi-am facut timp si pentru cateva planuri de viitor. Sa incep cu vacanta. Imediat dupa ce termin anul scolar, pe 21 Iunie ma pregatesc de plecare in Turcia (pentru a treia oara consecutiv), de aceasta data in statiunea Kusadasi. Ce mi se pare cel mai interesant este faptul ca voi pleca cu masina si voi vizita Istanbulul pe care il am in obiectiv de ceva vreme. Tot pe perioada vacantei de vara voi merge in sudul Italiei in statiunea Otranto din Lecce unde voi servi o alta portie de relaxare.
         Cu toate ca se cam aude ca pauzele lungi si dese – cheia marilor succese nu voi neglija nici blogul, care, atat cat se poate pentru inceput, merge din ce in ce mai bine. Ma voi apuca serios de treaba si de postat articole. Vreau sa ma specializez si in fotografie, pasiunea mea all time, deoarece si aici am cam tras mata de coada in ultima perioada. A si sa nu uit …. ma voi apuca de un alt hobby: echitatia. Voi incepe cat de curand cursurile de la Clubul Sportiv Ecvestru Decebal din Hemeiusi.

Etichete: , , , ,

1 comentarii:

La 30 aprilie 2011 la 17:31 , Anonymous Cristina a spus...

Sa vina varaa :X b-).

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Cateva planuri de viitor

This page has moved to a new address.

Cateva planuri de viitor