This Page

has been moved to new address

Aproape liberal cu acte in regula

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Aproape liberal cu acte in regula

Un altfel de blog

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Aproape liberal cu acte in regula



     De ceva vreme aveam in plan sa ma inscriu in Tineretul National Liberal, organizatia de tineret a Partidului National Liberal. Din lipsa timpului am tot amanat acest pas, dar odata cu venirea vacantei mi-am facut timp s rezolv si aceasta problema. Nu m-am sfiit niciodata sa imi arat, fara menajamente, orientarea politica liberala, sa o promovez si sa o sustin. Pana acum am facut-o neoficial. De acum insa, mai am putin si voi deveni un liberal cu acte in regula. De ce PNL? Pentru ca stiu ca lucrurile bune dainuie in timp, iar o traditie politica de peste 150 de ani nu poate decat sa ma convinga. Pentru ca eu cred ca reusim doar „prin noi insine” si pentru ca liberalismul incurajeaza vocile tinere, ambitioase si atitudinile nonconformiste. Cred ca in Romania politica a zilelor in care traim este nevoie de o noua generatie de tineri care, scoliti in spiritul unei politici bazate pe respect reciproc, onestitate si spirit critic rational, sa schimbe lucrurile in bine. Cred ca alegerea pe care am facut-o va fi de bun augur. TNL Bacau are mai multe stadii de organizare. Eu deocamdata ma voi inscrie in cadrul Gruparii Colegiale, filiala in care sunt asteptati toti liceeni dornici de afirmare. Imnul Tineretului National Liberal 
  

Etichete: , , ,

3 comentarii:

La 25 aprilie 2011 la 22:09 , Anonymous moto_lady a spus...

De curiozitate: de ce vrei sa te inscrii intr-un partid?

 
La 26 aprilie 2011 la 21:56 , Blogger Laobiect a spus...

Scuze de intarzierea raspunsului dar perioada asta am avut foarte multa treaba si nu prea m-am mai ocupat de blog cateva zile..... De ce vreau sa intru intr-un partid .... hmmm e simplu ..... In primul rand pentru faptu ca sunt pasionat de administratie publica, sociologie, politica si tot ce tine de acestea, iar faptul ca sunt la profil de stiinte socio-umane intareste acest fapt. In al doilea rand sunt tipul de persoana care imi place sa se implice in diferite actiuni, activitati, proiecte etc. Cred ca toata lumea vede ca in Romania lucrurile din sfera social-politica nu sunt tocmai normale ca sa nu le spun ca totul este pe dos. Fiind o fire activa nu imi place doar sa stau si sa privesc cum sub ochii mei se petrec lucruri cu care nu sunt de acord. Probabil te vei intreba de ce este nevoie sa intr-un intr-un partid politic pt a putea schimba ceva. Raspunsul este simplu: ma identific cu ideologia PNL-ului, cred ca ma prinde perfect daca pot spune asa, si sunt convins cafiind de mic “scolit” de acestia, alaturi de alti tineri cu aceeasi viziune, la momentul potrivit vom putea schimba macar putin din ceea ce ester au la ora actuala. Sau poate sunt eu un idealist …. In schimb stiu sigur ca daca tinerii in general vor sta si vor privi nepasatori la ceea ce se intampla nu se va indrepta niciodata nimic.

 
La 26 aprilie 2011 la 22:56 , Anonymous moto_lady a spus...

Frumos raspuns si chiar ma bucur ca nu intri in partid pentru a da teapa si a face bani rapid :) Daca mai e si sincer raspunsul, poti conta pe mine pentru acele "diferite actiuni, proiecte etc". Mai am trei intrebari si o rugaminte
1. Care e ideologia PNL? (nu e retorica, chiar nu stiu ideologia niciunui partid)
2. Ce calitati si cunostinte crezi ca trebuie sa aiba un politician? Spre exemplu, un medic trebuie sa aiba sange rece si sa stie multa chimie si biologie. Un politician ce trebuie sa stie?
3. Te-ai gandit cum sa ajungi suficient de sus ca sa poti schimba ceva? Ca, din cate am observat, la ora actuala totul in politica e pe baza de spagi si interese...bunavointa inca n-am vazut-o prezenta. In schimb, am vazut hotarari respinse/admise in functie de cine le-a propus.
Rugamintea: fa-i ceva blogului asta. Trebuie sa dau click de cel putin 3 ori ca sa postez un comentariu si daca dau click aiurea, in pagina, mi se deschide o fereastra noua cu un site, top66 parca se numeste.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Aproape liberal cu acte in regula

This page has moved to a new address.

Aproape liberal cu acte in regula