This Page

has been moved to new address

Gala Voluntarului Bacauan

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Gala Voluntarului Bacauan

Un altfel de blog

sâmbătă, 14 mai 2011

Gala Voluntarului Bacauan

     



     Abia acum reusesc si eu sa postez cate ceva despre Gala Voluntarului Bacauan, cu toate ca, evenimentul a avut loc joi incepand cu ora 18:00. Perioada asta a fost foarte incarcata, cu multe lucruri care mi-au solicitat foarte mult timp, precum sesiunea de comunicari la istorie care a avut loc astazi la C.N. "Gh. Vranceanu", in cadrul careia am obtinut Premiul II. Despre Vranceanu voi posta un mic articol si cateva fotografii peste cateva zile. Cu siguranta insa mi-am schimbat total parerea despre acest liceu. Il consideram un liceu mai "ciudat" insa astazi am vazut ca nu este deloc asa. Liceul este foarte dragut, primitor cu profesori foarte ok.
     Sa revin insa la Gala Voluntarului. Evenimentul mi s-a parut bine organizat, ca de obicei cei de la FSC fiind la inaltimea asteptarilor. Sala a fost aproape plina ceea ce, pentru mine, a fost o surpriza placuta.  La eveniment au luat parte si o serie de autoritati locale printre care Presedintele CJ Dragos Benea, Prefectul Bacaului Constantin Scripat, reprezentanti ai ONG-urilor din oras etc. Cel care a ridicat de multe ori sala in picioare cu vocea lui (si din cauza caruia mi-am incarcat aproape full cardul foto) a fost Narcis Iusti Ianau. Trebuie sa recunosc faptul ca este total altceva cand il auzi pe Iustin in live fata de Tv. Este imposibil sa nu te cuprinda un emotiile la auzul vocii acestui baiat.
     Dupa cum spuneam si mai sus evenimentul a fost foarte bine organizat in schimb a durat cam mult (peste 3 ore) ceea ce pentru majoritatea a devenit plictisitor. In schimb pe finalul programului spectatorii au asistat la un moment artistic cu ... clauni. Dincolo de asta s-au inmanat premii pentru cei mai buni voluntari din anul 2010 cu activitati remarcabile in acest domeniu. Multi dintre ei au fost, sunt sau vor fi colegi cu mine si, mi se pare de bun simt sa ii reamintesc si eu.
  1. Mihaela Humuta de la Colegiul "Vasile Alecsandri" din Bacau, fosta colega de clasa si o buna prietena desfasoara numeroase activitati de voluntariat la Centrul de zi Mozaic si Clubul cu lipici.
  2. Grosu Diana tot din CNVA, tot fosta colega de clasa face numeroase actiuni de voluntariat, fiind in acest sens castigatoarea titlului de "voluntarul anului 2010". 
  3. Elina Curila, fireste tot din CNVA, nu am fost coelga cu ea, in schimb nu se stie niciodata ce iti rezerva viitorul. Este lider in liceu coordonand in acest sens activitatea tuturor voluntarilor.
  4.  Simona Iamandi, la fel ca si Elena ese tot in CNVA, in aceeasi clasa, aceasta desfasurand activitati de voluntariat in cadrul CPECA Bacau.
  5. Stan Stefan tot din CNVA a fost ales voluntar in cadrul Clubului de debate "Reflex" al liceului.
     Pe langa ei mai este o lunga lista de nume de elevi care au castigat diferite premii si distinctii in cadrul Galei. Dintre ei cei mai multi fiind de la Colegiul "Vasile Alecsandri" si Colegiul "Gh. Vranceanu". Din nefericire Ferdinandul meu nu a avut niciun voluntar FSC mentionat in cadrul Galei cu exceptia Asociatiei "Veniti cu noi" care desfasoara anual numeroase campanii de de pritectia mediului.

Etichete: , , ,

1 comentarii:

La 16 mai 2011 la 17:45 , Blogger ada.pintilii a spus...

felicitari lor:)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Gala Voluntarului Bacauan

This page has moved to a new address.

Gala Voluntarului Bacauan