This Page

has been moved to new address

Guvernul Boc si armata celor 12 maimute

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Guvernul Boc si armata celor 12 maimute

Un altfel de blog

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Guvernul Boc si armata celor 12 maimute

  



     

      Astazi toata presa din tara a scris in continuu despre vizita lui Boc in Bacau. Teoretic pentru campania electorala din interiorul PD-L. In fapt insa, in prima zi de sedere in orasul nostru, primul-ministru nu a ratat ocazia sa mai inaugureze ceva prin judet alaturi de Scripat (care teoretic nu ar trebui sa fie afiliat nicunui partid politic) Berca (seful organizatiei judetene) si alti pupincuristi. Dupa ce a taiat panglica unui centru After-School, Boc a simtit chemarea naturii si a participat, alaturi de alti ministri si capete incoronate ale PD-L-ului (Daniel Funeriu, Anca Boagiu, Valerian Vreme si altii) la o plantare de copaci din zona localitatii Tamasi. De parca in zona nu se puteau face astfel de activitati de plantare si intretinere a spatiului forestier decat in prezenta membrilor Guvernului. Daca veneau voluntari sau localnici sa planteze copacii le stateau in gat autoritatilor.
Ciumpalac pedelisto-basist dansand (ce dracu nu imi dau seama)
     Trecem peste deoarece ne-am obisnuit ca in preajma unor evenimente importante sa vedem la TV diverse duduci, cucoane si martafoi crosetand in direct, dand cu mopul, conducand excavatoare, cosind iarba patriei ba mai mult unii chiar si dansand. Acum au simtit si chemarea naturii de s-au apucat de plantat copaci. Eu nu stiu daca gibonii care au votat cu Boc&comp au votat pentru a-l vedea pe muc cel mic facand tot felul de lucruri care cu siguranta nu se regasesc nici in fisa postului sau si nici in paginile unui almanah de protectia mediului. Nu m-ar deranja sa faca voluntariat in folosul patriei daca ar face mai intai  niste legi coerente si in folosul oamenilor (ca de aberatii politice suntem satui). Asta nu-i vezi,  in schimb ei au veleitati si inclinatii spre lucrul manual si munca fizica. Daca stiau ca au astfel de talente trebuiau sa ne lase in pace de la bun inceput si eventual sa isi deschida niste aterliere unde sa isi puna in valoare capacitatile.

     Dar si cu asta am dubii deoarece  curios e cum de acum ceva vreme duduia Udrea zicea in gura mare ca ea saraca nu stie cum se inchide centrala de bloc si, mai mult, cerea ajutor pe facebook diferitilor useri, care, in loc sa o ajute, au apostrofat-o de zor: "După ce toată iarna a fost foarte frig, de ieri, la mine în casă e extrem de cald. (oau) Nu îmi dau seama cum se închide caldura, motiv pentru care am deschis toate geamurile". Mai sa fie …. Nu stie cum se inchide centrala rotind un simplu buton pana face clic, dar stie sa crosteze si sa dea cu mopul. Ma lasi….. 
     Am gasit pentru Boc niste versuri, care cred ca i s-ar potrivi. Sa le studieze cand mai are chef de dat cu coasa, de spart oua, de plantat copaci sau de manevrat buldozere:

De ce m-aţi dus de lângă voi,
De ce m-aţi dus de-acasă?
Să fi rămas fecior la plug,
Să fi rămas la coasă.
Atunci eu nu mai rătăceam
Pe-atâtea căi răzleţe”.

(a dracu numa’ ca a tot ratacit pana ne-am procopsit cu el tocma in fruntea Guvernului).

Etichete: , , , , , , , ,

1 comentarii:

La 1 mai 2011 la 15:34 , Anonymous Anonim a spus...

Sunt de rasul lumii. In orice tara civilizata nu vei vedea asemenea maimutoi care sa croseteze, sa dea cu mopul, sa conduca excavatoare sau mai stiu eu ce dracovenii in fruntea statului, pe pozitii de ministri.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Guvernul Boc si armata celor 12 maimute

This page has moved to a new address.

Guvernul Boc si armata celor 12 maimute