This Page

has been moved to new address

Proiect international la Prefectura Bacau

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Proiect international la Prefectura Bacau

Un altfel de blog

joi, 5 mai 2011

Proiect international la Prefectura Bacau

     
     Miercuri, 04 Mai 2011 la Prefectura Bacau a avut loc intalnirea dintre Prefectul de Bacau dl Constantin Scripat si un grup de elevi de la Colegiul Economic "Ion Ghica" implicati in Proiectul de Parteneriat Leonardo da Vinci „The Cross – Curricular Tool – an Innovative Technique in VET Teaching and Learning” implementat in parteneriat cu mai multe unitati scolare din Cehia, Turcia si Bulgaria.
     Obiectivul proiectului constă în crearea unui instrument european de învăţare şi predare care sa faciliteze dezvoltarea competenţelor antreprenoriale ale viitorilor oameni de afaceri cu ajutorul unui ghid creat de către profesori şi elevi în domeniu economic. Proiectul va contribui la modernizarea metodelor de predare folosite de profesori şi la formarea unor tineri antreprenori abilitaţi să iniţieze afaceri competitive, capabili să stabilească şi să menţină relaţii de afaceri într-un mediu concurenţial.
     Elevii si profesorii au fost primiti de catre Prefectul Constantin Scripat si Simona Nicoleta Zarnescu - Director de Cancelarie in cadrul Prefecturii Bacau. Cu aceasta ocazie s-a prezentat potentialul economic al judetului dar si resursele de care acesta dispune in domeniul antreprenorial. Cu aceasta ocazie,  partenerii straini implicati in proiect au putut afla informatii noi despre potentialul economic al judetului Bacau, in contextul dezvoltarii rapide de care acesta s-a bucurat in ultimii ani.

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Proiect international la Prefectura Bacau

This page has moved to a new address.

Proiect international la Prefectura Bacau