This Page

has been moved to new address

Concert caritabil in Parcul Catedralei

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Concert caritabil in Parcul Catedralei

Un altfel de blog

vineri, 26 august 2011

Concert caritabil in Parcul Catedralei

     Daca pana acum concertele pentru suflet organizate de Salonul de piane patronat de Mioara Iacob aveau rolul de a ne bucura sufletul si de a ne oferi tuturor cateva ore de odihna si relaxare, iata ca proiectul Mioarei Iacob a atins un nou prag. Astazi s-a organizat in Parcul Catedralei primul concert caritabil pentru ajutorarea copiilor suferinzi de autism. Printre ceilalti parteneri media la invitatia salonului de piane s-au alaturat Fundatia Betania (Andre Muit) respectiv Ferma politica (Ionut Avram). 
     Chiar daca isi anuntase prezenta la acest eveniment caritabil cu cateva saptamani inainte vedeta Narcis Iustin Ianau s-a gandit sa isi anuleze evenimentul in ultimul moment lasand organizatorii balta, asta dupa ce se facuse programul evenimentului si se tiparise afisele. Motivul anularii concertului a fost acela ca astazi a trebuit sa plece urgent in Italia, dupa ce anuntase organizatorii ca acest lucru se va intampla cu siguranta saptamana viitoare. Inca de la auzul vestii ca contratenorul nu mai canta am luat foc, nu  ca as fi un fan a lui Narcis, deoarece nu sunt (il apreciez pentru vocea lui si atat) ci pentru felul in care s-a comportat cu oamenii care l-au ajutat atat de mult in ascensiunea lui de pana acum si pentru felul in care a stiut sa va dezamageasca pe voi, publicul care l-ati fi asteptat astazi la concert. 
     In fine, cu sau fara Narcis concertul s-a tinut si a avut efectul scontat. Zeci de bacauani au venit in Parcul Catedralei pentru a asculta muzica buna oferita de elevii Liceului de Arta iar la finalul zilei cutiile cu donatii s-au umplut considerabil. In numele organizatorilor multumesc tuturor celor care au fost solidari cu proiectul Mioarei Iacob. 







Etichete: , , , , , , ,

4 comentarii:

La 27 august 2011 la 17:17 , Anonymous Anonim a spus...

Se intampla si la case mai mici: ... felul cum se comporta cu oamenii care l-au ajutat.... Sa nu aruncam cu piatra Bogdan!

 
La 29 august 2011 la 02:00 , Anonymous Anonim a spus...

Exact!Hai sa nu mai fim egoisti si sa intelegem....Eu nu cred k Narcis ar fi vrut sa nu mai cante si astfel sa-si dezamageasca publicul...sigur a avut un motiv f bn intemeiat de nu a mai sustinut acest concert.Nu mai arunca replici dure la adresa lui,este f normal sa nu rateze nici o sansa pt cariera lui,iar noi toti ar trebui sa-l sustinem,ok??? Insa,din pacate acest copil cu voce de aur s-a nascut in locul nepotrivit la momentul nepotrivit,e clar ca trebuie sa zboare cat mai departe!!!

 
La 29 august 2011 la 21:32 , Anonymous Anonim a spus...

Cu care oca judeci tu mai istoricule lui A.I.Cuza: ocaua mare pentru tine, mica la altii?

 
La 29 august 2011 la 22:32 , Blogger Laobiect a spus...

Amice nu prea inteleg ce zici ..... cand formulezi un comentariu fa-l ca sa inteleaga tot omul

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Concert caritabil in Parcul Catedralei

This page has moved to a new address.

Concert caritabil in Parcul Catedralei