This Page

has been moved to new address

Final de Romanian Top Hits 2011

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Final de Romanian Top Hits 2011

Un altfel de blog

duminică, 7 august 2011

Final de Romanian Top Hits 2011

     Cine isi imagina acum cativa ani ca un spectacol de anvergura Galei Premiilor Muzicale Romanian Top Hits va ajunge la ce-a de-a V-a editie? Si in acest an, ca de fiecare data, bacaul a devenit capitala muzicii din Romania. Cei mai mari artisti din Romania au pasit pe covorul rosu in cele doua zile de spectacol. Consider ca si anul acesta, la fel ca pana acum, Gala Romanian Top Hits 2011 a fost un adevarat succes. Pot spune cu certitudine ca, cu 2-3 exceptii, majoritatea artistilor au cantat live si  au stiut sa mentina atmosfera, iar asta s-a vazut in entuziastmul bacauanilor adunati intr-un numar destul de mare in Piata Tricolorului. Inainte de a intra pe scena, mai toate formatiile repetau intens ultimele miscari si isi puneau la punct coregrafia pentru ca pe scena totul sa iasa perfect.

     De o modestie iesita din comun, Dan Leonte, promotorul acestui eveniment, a dat tot ce-a putut mai bun pentru ca spectacolul sa se ridice la inaltimea asteptarilor publicului. A fost intr-o permanenta agitatie, si-a coordonat echipele de sunetisti si ingineri pana in ultimul minut al concertului, s-a straduit sa aduca in fata voastra cei mai buni artisti si sa gaseasca sponsori pentru acest eveniment. Din public pare usor sa-ti vezi artistul preferat cantand timp de cateva minute, dar, in spatele acestor spectacole, se ascund multe ore nedormite si foarte mult stres pentru ca timp de cateva ore totul sa iasa impecabil. Din acest punct de vedere Dan Leonte merita toate aprecierile noastre. 
     Au fost insa si cateva lucruri care nu mi-au placut la editia din acest an a RTH. Chiar daca nu s-au inregistrat evenimente nedorite, paza in zona scenei mi s-a parut cam slabuta. Se vede ca multi jandarmi au fost trimisi acasa deoarece abia daca mai gaseai cate unul la 3 m. Am vazut destul de multi subtirei care au reusit sa se strecoare sau sa sara gardurile de protectie si sa patrunda in perimetrul securizat. Ce mi s-a mai parut total neadecvat pentru un asemenea spectacol a fost multimea de copilasi adunata in spatele scenei pe baza faptului ca "eu sunt fiul lui X" sau "mama mea este ....". Inteleg acolo cativa adolescenti care mai sunt bagati in spatele scenei pe ochi frumosi dar la un momentdat o gloata de copii invadasera treptele scenei blocand toata circulatia artistilor. Aici s-ar fi cuvenit ca jandarmii sa fie mai vigilenti. Trecand peste micile microfonii care s-au mai produs de-a lungul celro doua seri cred ca si anul acesta Gala Premiilor Muzicale Romanian Top Hits 2011 a fost un adevarat succes.

PS 1: Chiar daca am mai facut-o si intr-o postare anterioara tin sa ii multumesc lui Razvan Bibire (contrasens) pentru tot ajutorul pe care mi l-a dat zilele trecute. POate pentru el efortul nu a fost mare si, cu siguranta nu a fost, dar fara el nu aveam privilegiul de a sta alaturi de toata mass-media locala. Nu vreau sa fac un lung sir de multumiri dar trebuie. Multumesc Nucham Eliana ca ai stat alaturi de mine in toate cele doua serile de eveniment, si nu in ultimul rand multumesc Simona Iamandi pentru camera foto din ultima seara. Mi-a fost de un mare ajutor si, garantat, voi mai apela si in viitor la tine.

Etichete: , , , , , , ,

1 comentarii:

La 8 august 2011 la 22:50 , Anonymous Anonim a spus...

>:d<

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Final de Romanian Top Hits 2011

This page has moved to a new address.

Final de Romanian Top Hits 2011