This Page

has been moved to new address

N-am mai murit!? Pacat

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: N-am mai murit!? Pacat

Un altfel de blog

sâmbătă, 21 mai 2011

N-am mai murit!? Pacat

     
      Parca astazi era ziua in care toata omenirea trebuia sa dispara de pe fata pamantului cu tot cu Pamant. Pentru tarile din partea estica a globului, deci inclusiv pentru Romania, minutul zero trebuia sa aiba loc in jurul orei 18:00. Acum e deja trecut de ora 21:00 iar eu scriu acest articol pe blog semn ca inca traiesc, iar daca voi citit acest material e semn ca inca nu ati disparut. Aaaa nu, nu va calmati. Mosneagul care a prezis sfarsitul lumii poate se referea la ora 18:00 pentru USA ceea ce ar insemna ora 3-4 pentru noi. Macar daca murim o sa murim in somn, si nu o sa simtim nimic.
      Mai in gluma mai in serios totul e o manipulare crasca si o facatura .... masonica. Cautand pe internet pe situri-le care le frecventez in legatura cu aceasta tema (si care de obicei nu prea dau gres) nu am aflat nimic despre Harold Camping cel care a anuntat sfarsitul lumii pe data de 21 mai 2011. Insa asta nu este un argument. Harold Camping este un pastor reformat din SUA care pretinde ca in urma unor temeinice cercetari a ajuns la concluzia ca acum 7.000 de ani   trecute-fix  a avut loc potopul lui Noe si ca astazi se va reitera acel moment. De ce la fix 7.000 de ani si nu la 10.000 sau 20.000 de ani nu stiu. Dar astea sunt bla bla-uri cu care nu vreau sa va plictisesc. Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este fapul ca multi au pus botul intr-o forma sau alta la aceasta debandada creata in aceste zile. Iar la aceasta manipulare a ajutat si mass-media care in ultima vreme s-a specializat in astfel de activitati. Fratilor treaba e puturoasa din capul locului in sensul ca niste baieti destepti care fac mai mult sau mai putin parte din cluburile selecte ale lumii precum Clubul de la Roma, Bilderberg sau chiar bine-voitorul Rotary Club vor sa ne trieze pentru ca pana in 2020 vom depasi 7 miliarde de oameni, iar o suma atat de mare de oameni nu poate fi controlata de maximum 10-15 indivizi care vor sa preia puterea. Si, pentru a-si atinge scopurile acestia baieti inventeaza tot felul de ineptii de genul celeia care a circulat astazi. Desigur ca nici ei nu cred in aceste zvonuri lansate pe piata si sunt siguri ca nu se vor intampla dar profita de aceste lucruri pentru a crea isterie mai ales in randul oamenilor din ce in ce mai prosti care se lasa manipulati de astfel de stiri si nu rateaza ocazia de a-si mai rotunji frumusel conturile. 
      Sursa fericirii si a binelui pentru acestia vine desigur de la gibonii de pe partea vestica a Terrei. Desigur de la americanii ale caror creiere sunt intr-un lent si continuu proces de degradare. Spun asta deoarece predicţia a fost popularizată prin bannere publicitare postate în diverse oraşe ale lumii, în mijloacele de transport în comun sau în spaţii publice, pentru a fi văzute de cât mai multe persoane. Spre exemplu un mosneag nebun din  Staten Island şi-a investit toate economiile de-o viaţă  140.000 de dolari - în acest proiect. Altii, la fel de idioti, au iesit pe strazile oraselor sa strige si sa manifeste disperati. Macar daca nu au putut da bani le-au aratat masonilor ca  natiunea americana e alaturi de ei din toate madularele. Ganditi-va cat de manipulat trebuie sa fii sa iti dai toate economiile din casa sau sa iesi si sa urli afara pe o astfel de cauza nobila. Sa nu mai vorbim ca si in Romania au aparut panouri uriase care ne avertizau despre iminentul pericol de astazi iar in cateva reportaje Tv am auzit cateva opinii care aprobau spusele pastorului american. Daca nici asta nu mai e dovada de prostie crasa nu stiu care mai e.
      Fara falsa modestie cunosc foarte multe din dedesupturile lumii in care sub o aparenta fericire traim. Si, la fel ca mine, mai sunt cativa tineri care constientizeaza manipularea si prosteala la care sunt zilnic supusi. Dar ce e cel mai grav este ca majoritatea oamenilor tineri sau batrani din diferite colturi ale lumii inghit intr-o forma sau alta gogosile care li se livreaza zilnic pe toate canalele media iar asta da o satisfactie enorma celor "cu intentii bune". Nu imi voi transforma blogul intr-un agent de urmarire dar, cand am ocazia si inspiratia, va voi mai scrie cate ceva despre lucrurile mai putin stiute care cu siguranta - daca sunteti normali la cap si va ganditi la viitorul vostru - ar trebui sa va intereseze. Pana atunci insa mai uitati-va si voi la filme gen Zeitgeist sau documentarele celor de la BBC pentru a mai afla cate ceva despre lumea din jurul vostru. 
     Mai jos un video interesant despre ceea ce ar fi trebui sa se intample astazi cu toata omenirea. Sau stati, am uitat ca pentru americani ora 18:00 inca n ua sosit. Deci mai este timp!






Etichete: , , , ,

3 comentarii:

La 21 mai 2011 la 22:37 , Anonymous Anonim a spus...

:)):-j Prezicatorii astia dau gres mereu=))..
Oricum..numai Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumii, noi, muritorii de rand n-avem cum sa aflam..si e mai bine asa.

 
La 22 mai 2011 la 17:27 , Anonymous CriSs a spus...

Mdea .. oricum s-a spus de atatea ori ca va veni sfarsitul lumii,de o groaza de ori, si tot nu a fost sa fie . In 1992 era aceeasi poveste , in 2000 sau 2003 ( nu mai stiu sigur) la fel; pana acum circula varianta 2012 , iar acum a aparut 21 mai 2011. Mai nou am citit undeva ca sfarsitul lumii se amana pana in 2036 . Asa ca.. Dumnezeu nu inseamna matematica !!!

 
La 22 mai 2011 la 22:26 , Blogger ada.pintilii a spus...

tam tam...era de asteptat...cum a spus si CriSs: Dumnezeu nu inseamna matematica !!!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: N-am mai murit!? Pacat

This page has moved to a new address.

N-am mai murit!? Pacat