This Page

has been moved to new address

Mentiune la Proiectul National "Tinerii dezbat"

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Mentiune la Proiectul National "Tinerii dezbat"

Un altfel de blog

luni, 29 august 2011

Mentiune la Proiectul National "Tinerii dezbat"

     Dupa cum va anuntasem si acum cateva zile, in acest weekend am fost prezent in tabara de la Valea Budului acolo unde in perioada 26-28 august a avut loc Etapa Regionala a Proiectului National "Tinerii dezbat" organizat de ARDOR Moldova, cu sprijinul financiar al Ministerului Invatamantului, acolo unde, alaturi de alte doua colege, am reprezentat echipa Reflex a Colegiului National "Vasile Alecsandri" Bacau.
     Daca la intalnirile pe care clubul le organizeaza am participat de cele mai multe ori, de aceasta data am considerat ca acum este momentul oportun pentru a participa la primul concurs. Inainte de prima runda de dezbateri, dat fiind faptul ca au participat 18 echipe din Moldova eram cam sceptic in ceea ce priveste sansele unei victorii. In schimb, dupa ce am castigat prima dezbatere, au mai venit alte doua victorii pe doua motiuni destul de grele, pe care am jucat in calitate de echipa negatoare. In schimb, drumul nostru s-a oprit in sferturile de finala acolo unde, am pierdut la o diferenta de doar 2 puncte in fata unei echipe din Gura Humorului. Cu toate acestea insa, la finalul competitiei, in urma totalizarii punctajelor ne-am clasat pe locul 5 obtinand astfel o mentiune. Pentru prima dezbatere cred ca este o reusita pentru care ii multumesc trainer-ului nostru Teodora Plaesu care in ultiam vreme s-a ocupat in mod special de noi, si fara ajutorul careia nu am fi putut obtine acest rezultat.
     Trebuie sa remarc implicarea tuturor persoanelor care au pus umarul serios la organizarea acestui eveniment. Daca una dintre motiuni a fost pe tema voluntariatului, pot afirma ca voluntarii ARDOR si-au facut foarte bine treaba coordonati de Ciprian Zaharia, presedintele asociatiei. Din partea ISJ Bacau au fost prezente doamna insp. sc. gen. adj. Prof. Teodora Craus, domnul insp. Dumitru Ficuta responsabil cu activitatile extracurriculare, care s-a implicat activ in organizarea evenimentului si doamna Prof. Adriana Ciorcila din partea Consiliului Judetean al Elevilor. La etapa nationala s-au calificat echipa clubului Buhusi, respectiv Iasi.







Etichete: , , , , , ,

4 comentarii:

La 29 august 2011 la 21:27 , Anonymous Anonim a spus...

Care esti tu pe acilea?

 
La 29 august 2011 la 21:33 , Anonymous Anonim a spus...

Ba, da's numai fete?????????

 
La 29 august 2011 la 22:31 , Blogger Laobiect a spus...

Sa zicem ca erau peste jumatate dar in niciuncaz nu erau numai fete. In plus in ultima poza nu sunt nici jumatate dintre participanti. Eu sunt in poza 2 si 3 .... nu apar in toate pt ca eu am facut pozele :):)

 
La 30 august 2011 la 18:24 , Anonymous Geo a spus...

Felicitariiiiiiiiii Bogdii ` >:D<

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Mentiune la Proiectul National "Tinerii dezbat"

This page has moved to a new address.

Mentiune la Proiectul National "Tinerii dezbat"