This Page

has been moved to new address

Primele impresii de la TNL Bacau

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Primele impresii de la TNL Bacau

Un altfel de blog

miercuri, 8 iunie 2011

Primele impresii de la TNL Bacau

    
      Dupa cum anuntam ieri pe blog, astazi am participat la prima mea sedinta in calitate de membru al Tineretului National Liberal. Imi puneam ieri intrebarea oare cum va fi? Daca la inceput aveam ceva emotii din cauza asta, pe finalul sedintei chiar incepusem sa ma acomodez cu atmosfera. A fost super deoarece niciuna dintre temerile scrise ieri, din fericire, nu s-a adeverit. Mi se pare o modalitate foarte placuta de a-ti petrece timpul liber, imbinand utilul cu placutul. Utilul este ca simti ca poti face ceva bun atat pentru tine deoarece ai de invatat foarte multe lucruri noi, iar placutul este faptul ca iti faci foarte multi prieteni si ai parte e distractie pe cinste. Ceea ce m-a uimit a fost numarul mare de participanti. In afara de mine au mai fost, sa nu gresesc, inca 5-6 membri noi. Astazi s-au pus in discutie doua subiecte: primul privitor la organizarea unei tabere la Costinesti la sfarsitul lunii iulie, la care sa participe toti membrii TNL iar cea de-a doua, privitoare la organizarea unui training intitulat "Pasi catre un CV european" ce isi propune desfasurarea unui stagiu practic, cursuri teoretice de comunicare, cultura organizationala, resurse umane si managementul timpului, toate acestea oferite gratuit si exclusiv membrilor TNL Bacau. Training-ul se va desfasura in doua etape: primele zile in Bacau, iar urmatoarele la o pensiune din Bran. 
      Ma bucur ca inca de la prima participare in cadrul organizatiei am putut fi de folos. Astfel, alaturi de Liviu Sociu, (primvicepresedinte al organizatiei) am hotarat sa reactualizam putin situl oficial al TNL Bacau. Astfel aici puteti citit primul meu articol scris alaturi de Liviu despre activitatile organizate cu prilejul Zilei de 1 Iunie. 
      Ca sa rezum, atmosfera mi s-a parut mai mult decat primitoare, iar cei prezenti se vede ca intr-adevar vor sa faca ceva util atat pentru dezvoltarea lor personala cat si pentru comunitatea bacauana. Poate putini dintre voi stiti ca multe dintre liceele au cate un birou de conducere caruia va puteti adresa in cazul in care doriti sa deveniti membrii ai TNL Bacau. Daca sunteti interesati, puteti lasa un comentariu cu liceul in care invatati pentru a va spune cine se ocupa de liceul vostru. Personal chiar daca este prima participare si implicare in astfel de actiuni, nu regret alegerea facuta, ba chiar mai mult, o consider foarte utila in dezvoltarea mea ca viitor cetatean.

Etichete: , , , ,

1 comentarii:

La 14 iunie 2011 la 23:00 , Blogger Sadowski Armand a spus...

Nu stiam ca mai exista tineri liberali.Mult noroc!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Primele impresii de la TNL Bacau

This page has moved to a new address.

Primele impresii de la TNL Bacau