This Page

has been moved to new address

Tineretul National Liberal. Oare cum va fi?

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Un altfel de blog: Tineretul National Liberal. Oare cum va fi?

Un altfel de blog

marți, 7 iunie 2011

Tineretul National Liberal. Oare cum va fi?

      
     A trecut mai bine de o luna de cand anuntam aici ca sunt "aproape liberal cu acte in regula". In sfarsit am reusit sa fac si acest pas. Maine voi semna formularul de adeziune si voi participa la prima sedinta in calitate de membru in cadrul Gruparii Colegiale a Tineretului National Liberal filiala Bacau la care participa elevi din toate liceele din Bacau. Sedinta de maine va reuni toti membrii TNL Bacau indiferent de filiala in care activeaza. Ca sa folosesc putin cele invatate la training-urile doamnei Zaharia:
  • Asteptari: chiar daca ma voi implica in politica, atat cat se poate la varsta de 17 ani, asteptarile mele sunt destul de mari. Imi doresc sa pot participa mai activ la rezolvarea problemelor din societatea bacauana, sa ma implic in mai multe proiecte fie ele educative, culturale, sociale si nu in ultimul rand politice, sa pot transpune in practica cele invatate pana acum la diferitele cursuri si traininguri la care am participat si nu in ultimul rand sa inteleg mai bine mecanismele care stau la baza democratiei si a liberalismului. Nu in ultimul rand astept sa imi fac noi prieteni si sa socializez deoarece implicarea in astfel de actiuni, de cele mai multe ori, inseaman si legarea de prietenii sau relatii de amicitie.
  • Temeri: daca la training-urile doamnei Zaharia scriam simplu nu am temeri nu acelasi lucru il pot spune si astazi. Imi e teama ca nu voi avea suficient timp sa ma implic pe cat de mult as dori dar si faptul ca nu cumva actiunile la care va trebui sa particip sa fie prea lungi si prea obositoare. Cam atat la temeri. Normale cred eu pentru un inceput de drum.
  • Contributie: in mare parte am scris si mai sus. Astept sa imi dezvolt mai mult capacitatile de comunicare si de implicare in tot ceea ce inseamna socialul bacauan.  
     Voi reveni maine cu primele impresii. Pana atunci don'e worri, be happy.

Etichete: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Un altfel de blog: Tineretul National Liberal. Oare cum va fi?

This page has moved to a new address.

Tineretul National Liberal. Oare cum va fi?